ppt جایگزینهای چربی فرمولاسیون مواد غذایی
دانلود ppt جایگزینهای چربی فرمولاسیون مواد غذایی , دانلود فوری ppt جایگزینهای چربی فرمولاسیون مواد غذایی , ppt جایگزینهای چربی فرمولاسیون مواد غذایی کامل و قابل ویرایش
ppt جایگزینهای چربی فرمولاسیون مواد غذایی
,خصوصیات لازم برای جایگزینهای چربی
,دسته بندی انواع جایگزینهای چربی
,انواع جایگزینهای چربی بر پایه چربی
,رویکردهای طراحی جایگزینهای چربی بر پایه لیپید
,اولسترا یا پلی استر ساکاروز
,دیدگاه سنتتیک
,
ppt جایگزینهای چربی فرمولاسیون مواد غذایی
دانلود ppt با موضوع جایگزینهای چربی فرمولاسیون مواد غذایی، در قالب pptx و در 126 اسلاید، قابل ویرایش، شامل مقدمه، خصوصیات لازم برای جایگزینهای چربی، دسته بندی انواع جایگزینهای چربی، انواع جایگزینهای چربی بر پایه چربی، رویکردهای طراحی جایگزینهای چربی بر پایه لیپید، اولسترا یا پلی استر ساکاروز، دیدگاه سنتتیک، اینتر استریفیکاسیون( Ester interchange)، آنالیز اولسترا(SPE)، انواع جایگزینهای چربی
مشخصات فایل
تعداد صفحات | 126 |
حجم | 508/177 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | pptx |
توضیحات کامل
دانلود ppt با موضوع جایگزینهای چربی فرمولاسیون مواد غذایی، در قالب pptx و در 126 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:
مقدمه
خصوصیات لازم برای جایگزینهای چربی
دسته بندی انواع جایگزینهای چربی
انواع جایگزینهای چربی بر پایه چربی
رویکردهای طراحی جایگزینهای چربی بر پایه لیپید
اولسترا یا پلی استر ساکاروز: تاریخچه مختصری از توسعه آن
دیدگاه سنتتیک
اینتر استریفیکاسیون( Ester interchange)
آنالیز اولسترا(SPE)
انواع جایگزینهای چربی –اولسترا
سوربسترینSORBESTRIN
پلی استر تره هالوز
پلی استر رافینوز
پلی استر استاکیوز
پلی استرهای گلیسیرید آلکیل
استرهای ساکارز(SFEs)
دلایل محبوبیت SFE در محصولات پخت
خواص آنتی میکروبی
تاثیر اولسترا بر کاهش وزن و چربیهای سرمی
تاثیر اولسترا بر ویتامینهای محلول در چربی و مواد مغذی ماکروملکول
دی آلکیل دی هگزا دسیل مالونات
استرهای پلی گلیسرول
پلی سیلوکسان
خصوصیات عمومی جایگزینهای چربی سنتتیک
بررسی خلاصه چند مقاله در مورد تولید محصولات مختلف با جایگزینهای چربی
قسمتی از متن:
انواع جایگزینهای چربی بر پایه چربی: جایگزینهای چربی بر پایه چربی شامل پلی استرهای کربوهیدرات و اسید چرب مثل پلی استر ساکاروز، پلی استر سوربیتول، پلی استر رافینوز، پلی استر استاکیوز و پلی استرهای آلکیل گلیسیرید اسید چرب می باشند .
توضیحات:
این فایل شامل ppt ی با موضوع " جایگزینهای چربی فرمولاسیون مواد غذایی" می باشد که در حجم 126اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل تهیه شده است که می تواند توسط دانشجویان به عنوان ارائه کلاسی (سمینار و کنفرانس کلاسی) مورد استفاده قرار گیرد.
ppt تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت گردیده است و قالب آن را نیز به دلخواه می توان تغییر داد.
توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود”
آی پی پی تی را به خاطر بسپارید و بهترین و سالم ترین فایل ها را برای شما از کل وب جمع آوری کردم
و هر لحظه از طریق تلگرام یا پیامک در نهایت تماس در خدمت کاربران برای پاسخگویی هستیم
ⓘ به بزرگترین بانک دانلود مقاله پاورپوینت نمونه سوال پرسشنامه پایان نامه و پیشینه و فایل های گرافیکی خوش آمدید
⚠
آی پی پی تی را به خاطر بسپارید و بهترین و سالم ترین فایل ها را برای شما از کل وب جمع آوری کردم
و هر لحظه از طریق تلگرام یا پیامک در نهایت تماس در خدمت کاربران برای پاسخگویی هستیم
💡
شماره پشتیبانی سایت آی پی پی تی 09214087336
دانلود ppt جایگزینهای چربی فرمولاسیون مواد غذایی
دانلود ppt جایگزینهای چربی فرمولاسیون مواد غذایی
دانلود ppt جایگزینهای چربی فرمولاسیون مواد غذایی
دانلود ppt جایگزینهای چربی فرمولاسیون مواد غذایی
دانلود ppt جایگزینهای چربی فرمولاسیون مواد غذایی , دانلود ppt جایگزینهای چربی فرمولاسیون مواد غذایی , دانلود ppt جایگزینهای چربی فرمولاسیون مواد غذایی , فایل ppt جایگزینهای چربی فرمولاسیون مواد غذایی , قابل ویرایش ppt جایگزینهای چربی فرمولاسیون مواد غذایی , پکیج ppt جایگزینهای چربی فرمولاسیون مواد غذایی, ppt جایگزینهای چربی فرمولاسیون مواد غذایی , فایل ppt جایگزینهای چربی فرمولاسیون مواد غذایی